На Харківщині під обстріл попали працівники бригади екстреної меддопомоги

Пошкоджені два спеціалізованих авто.

Учора, 28 жовтня на Харківщині потрапили під ворожий обстріл бригада обласної "екстренки". На щастя, співробітники не постраждали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Так, знову від ворожих обстрілів постраждав Пункт постійного перебування бригад екстреної медичної допомоги у Дворічній. Всі співробітники живі, проте пошкоджено два спеціалізованих авто ЕМД.

7LzQsIoLITOjOV3nJnzPoqkM_.jpg

fgPvnxbccRFoQzZ3ty9iJRNVD.jpg

Iuhdc9nYPbNzpWG1wnRTL0T_4.jpg

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині жінка народила прямо у швидкій. Маму та здорового хлопчика доставили до медзакладу.

27 жовтня, мешканка Шевченківського району Харківської області почала народжувати у кареті швидкої допомоги. Професійна бригада "екстренки" прийняла пологи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Бригада ЕМД стала свідками та головними помічниками при чудовій події – народженні дитини. Так, при безпосередній акушерській допомозі, яку надала бригада ЕМД 2310 у складі фельдшера Віталіни Лелюк та водія Олександра Карман, 31-річна мешканка Шевченківського район Харківської області, народила здорового хлопчика.

Після надання допомоги та огляду, породіллю разом із новонародженим шпиталізували до лікувального закладу.

За добу з 28 на 29 жовтня російські війська обстріляли населені пункти Чугуївського, Харківського та Куп'янського районів Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В м. Вовчанськ внаслідок обстрілів пошкоджено господарчу споруду, в смт Дворічна – житлові будинки, сталися пожежі. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі поранення отримали дві жінки 43 та 40 років, а також 60-річний чоловік.

На звільнених від ворога територіях триває розмінування. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 413 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися