У Харківській області знайшли тіла людей, яких вбили російські військові

Тіла трьох людей знайшли в Куп’янському районі.

Слідчі продовжують огляди загиблих в області –  28 жовтня знайдено три тіла загиблих цивільних. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого Управління ГУ НП Харківської області Сергія Болвінова.

За його словами, двоє загиблих знайдені у с. Канцедалівка Куп’янського району. Там знайшли чоловіка з вогнепальним пораненням у голові – свідкі кажуть, що на початку вересня його застрелив снайпер. Місцеві поховали його поруч з місцем вбивства. Слідчі встановлюють особу.

36-річний Максим – під час обстрілу знаходився в погребі, загинув від обвалу цегли на стелі. Його мати похоронила через три дні у дворі.

Третя знайдена загибла – 60-річна Наталя знайдена у Куп‘янську, загибла від обстрілів 21 вересня.

Ексгумації проведені слідчими спільно з прокурорами, з залученням криміналістів та вибухотехніків.

"Слідчі продовжують працювати щодня в області та місті для встановлення усіх фактів злочинів росіян", – йдеться в повідомленні.

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові пожежники врятували з вогню чотирьох маленьких дітей. Всього на пожежі врятовано дев’ять людей.

Учора вдень, близько 14:42 на номер "Служби спасіння" надійшло повідомлення про пожежу у житловій дев’ятиповерхівці за адресою: м. Харків, вул. Героїв праці, 38. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України у Харківській області.

На виклик виїхали три оперативні відділення ДСНС на автоцистернах та пожежна автодрабина. Прибувши, рятувальники з’ясували, що на 4-му поверсі горить квартира і балкон, а поверхом вище ще один балкон. Загальна площа горіння складала біля 50 кв.м.

Крім того, спостерігалось сильне задимлення у квартирах на верхніх поверхах. Керівником гасіння пожежі негайно було прийняте рішення рятувати мешканців будинку від впливу токсичних продуктів горіння.

Одночасно з цим подали пожежні стволи на ліквідацію вогню. Завдяки оперативним діям вогнеборців врятовано дев’ять людей, серед яких четверо дітей (2, 3, 4 та 6 років). Одну жінку врятували з палаючої квартири за допомогою автодрабини, решту вивели на свіже повітря сходовою клітиною.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися