На Харківщині близько 25 населених пунктів залишається у тимчасовій окупації

Олег Синєгубов зазначив, що ворог не залишив своїх намірів щодо Харкова та області

Станом на 30 жовтня близько 25 населених пунктів Харківщини залишається в окупації станом на 30 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За його словами, російські військові переважно перебувають в обороні, однак якщо не наступає ЗСУ вони намагаються робити певні контрнаступальні дії.

Олег Синєгубов розповів, що війська РФ не залишили своїх надій щодо міста Харкова та області. І влада області це розуміє. Він зазначив, що потрібно абсолютно пам'ятати, що в Україні триває війна. “Цю тишу, яку ми маємо наразі у Харкові та на деяких деокупованих територіях ми маємо завдяки ЗСУ, але ми всі маємо пам’ятати про адекватну реакцію на сигнали повітряної небезпеки ", — наголосив Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російські військові не припиняють обстріли Харківської області. Протягом минулої доби, з 29 на 30 жовтня, ворог обстрілював місто Куп'янськ, населені пункти Вовчанської громади Чугуївського району, а також села та селища Чугуївського, Харківського та Куп'янського районів області.

У Куп'янську у результаті ворожих обстрілів було пошкоджено цивільний промисловий об'єкт, через удари РФ сталася масштабна пожежа. Голова Харківської ОВА зазначив, що на місці працюють рятувальники, пожежу локалізовано. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги зазначили, що протягом минулої доби з пораненням госпіталізовували 58-річну мешканку Куп'янського району.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися