Що відомо про наслідки ранкових обстрілів Харківської області

У результаті обстрілів області виникли проблеми з електро-, водо- та теплопостачанням

Через ранкові ворожі обстріли було пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури області. У результаті атаки у Харкові без електроенергії залишилося близько 50 тисяч споживачів, по області - близько 90 тисяч. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Через відсутність електропостачання виникли проблеми з водо- та теплопостачанням. Олег Синєгубов розповів, що хоч і зі зниженим тиском, але фахівці роблять усе можливе, щоб відновити жителям водопостачання. 

Також котельні, які вже подавали теплопостачання в Харкові та Чугуєві, одразу після стабілізації напруги відновлять роботу.

Олег Синєгубов запевнив, що всі відповідні служби Харківської області роблять все можливе, щоб якнайшвидше відновити електро-, водо- та теплопостачання. Він подякував спеціалістам за безперервну цілодобову роботу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні ворожі війська вчергове обстріляли об'єкти критичної інфраструктури Харківської та інших областей України. У результаті удару було припинене електро- та водопостачання. Сьогоднішні атаки на об’єкти критичної інфраструктури в Харкові, Чугуївському і Куп’янському районах завдавалися, попередньо, ракетами класу С-300 з Бєлгородської області. Через ворожий обстріл запланований графік відключень електроенергії в області довелося скасувати.Електропостачання у Харкові мають відновити до кінця дня, якщо ворог не завдасть чергових обстрілів.

У ХОВА зазначили, що найближчим часом поінформують жителів регіону про чинні графіки відключення електроенергії.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися