Польща готова передати Харкову генератори та питну воду для містян

Представники Польщі передали для дітей 30 комп'ютерів

У понеділок, 31 жовтня, харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся з депутатами Краківської міської ради Лукашем Вантухом та Анжеєм Хавранеком.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Представники Польщі передали для дітей 30 комп'ютерів та дізналися про потреби містян. Мер Харкова розповів, що місту необхідні генератори та продукти харчування. Він наголосив, що вранці були обстріли, у результати яких постраждали об'єкти критичної інфраструктури. Усі служби працюють над відновленням електропостачання. Ігор Терехов наголосив, що така ситуація спостерігається постійно від початку повномасштабної російської військової агресії. Тож, за його словами, генератори дуже важливі у цей час.

Представники Польщі також запропонували організувати передачу питної води для харків'ян. Мер міста зазначив, що в години, коли немає світла та водопостачання, така допомога знадобилася б.

Ігор Терехов наголосив, що місто відчуває підтримку з боку Польщі та інших європейських країн. “Ми працюємо, щоб якнайшвидше перемогти. Я вдячний представникам влади Польщі, жителям Кракова та інших міст за позицію у цій війні", - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що через ранкові ворожі обстріли було пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури області. У результаті атаки у Харкові без електроенергії залишилося близько 50 тисяч споживачів, по області - близько 90 тисяч. Також котельні, які вже подавали теплопостачання в Харкові та Чугуєві, одразу після стабілізації напруги відновлять роботу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися