Як виглядав тимчасовий госпіталь та місце проживання росіян у Чугуївському районі

На місці тимчасового проживання військ РФ правоохоронці виявили листи від дітей із Росії

Правоохоронці на території Чугуївського району виявили тимчасовий шпиталь та місце проживання росіян. Відступаючи, російські військові залишили міни та розтяжки. "Сюрпризи" знешкодили вибухотехніки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посилланням на інформацію поліції Харківської області.

Пункт із медичної допомоги росіянам та місце, де проживали військовослужбовці РФ, виявили на території комбінату хлібопродуктів у селищі міського типу Чкаловське.

picture

На підприємстві після перебування росіян залишилися руїни та купи сміття. Під час обстеження території правоохоронці виявили шприци російського виробництва, медикаменти. Також були георгіївські картини та форма військових РФ.

Також поліція знайшла кілька листів від дітей російським загарбникам, які воюють в Україні. Усі вони відправлені від дітей із Санкт-Петербурга, а текст листів однаковий. Листи написані різними почерками та мають різний підпис. Серед відмінностей також – імена авторів. У поліції висловили припущення, що діти писали листи в навчальному закладі під диктовку.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за добу з 31 жовтня на 1 листопада російські війська продовжували обстріл Харківщини протягом усієї лінії зіткнення, у тому числі населені пункти у Куп'янському та Чугуївському районах.

У Харкові ця ніч пройшла відносно спокійно, хоча місцеві жителі все-таки чули вибухи, що лунали ввечері в області. Після 21 години рашисти обстріляли Куп'янськ, де внаслідок обстрілу був житловий будинок. На щастя, жертв та постраждалих немає. За повідомленням голови області, медики госпіталізували 50-річну жінку, яку загарбники поранили у Ковшарівці Куп'янського району. Пацієнтка у тяжкому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися