Через високу небезпеку скасовують електричку на Харківщині

Приміський поїзд планувалося запустити вже сьогодні.

Електропоїзди сполученням Харків-Осинове та Занки-Осинове мали почати курсувати вже сьогодні, 1 листопада. Але російські загарбники продовжують тероризувати мирне населення Харківщини.

Наразі Південна залізниця повідомляє, що у зв’язку з підвищеним ризиком небезпеки у Куп’янському районі, задля безпеки пасажирів 01 листопада приміські поїзди до селища Осинове курсувати не будуть. Про відновлення сполучення Харків-Осинове та Занки-Осинове буде повідомлено додатково.

Раніше повідомлялося, що з 1 листопада почнуть курсувати приміські поїзди до селища Осинове, яке було під окупацією з почату повномасштабного вторгнення.

Рейковий автобус сполученням Харків – Осинове №№ 6605/6608 мав вирушати з Харкова о 06:15, прибувати до зупинного пункту Осинове о 09:50. З зупинного пункту Осинове вирушати о 16:21 та прибувати до Харкова о 19:35.

Також планувалося призначити рейковий автобус сполученням Занки–Осинове.

Поїзд №№ 6606/6607 мав вирушати із зупинного пункту Осинове об 11:10, прибувати до станції Занки о 13:28. Із Занок мав вирушати о 13:55 і прибувати до зупинного пункту Осинове о 16:06. Планувалося, що рейковий автобус на маршруті Занки – Осинове повинен зупинятися в Скрипаях, Коробочкиному, Граковому, Пролісній, Шевченковому, Первомайському, Грозі, Старовірівці, Прокопівці.

Чи залишиться розклад таким, чи зміниться, коли мине небезпека, у "Південній залізниці" повідомлять додатково.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За добу з 31 жовтня на 1 листопада російські війська продовжували обстріл Харківщини протягом всієї лінії зіткнення, зокрема населені пункти у Куп’янському та Чугуївському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Харкові ця ніч пройшла відносно спокійно, хоча місцеві мешканці все ж чули вибухи, що лунали ввечері в області. Після 21 години рашисти обстріляли Куп’янськ, де внаслідок обстрілу було житловий будинок. На щастя, жертв та постраждалих немає. За повідомленням очільника області, медики госпіталізували 50-річну жінку, яку загарбники поранили у Ківшарівці Куп’янського району. Пацієнтка у тяжкому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися