Росіяни поранили трирічну дитину на Харківщині

Ворожі війська обстріляли Куп’янщину.

1 листопада збройні сили Російської Федерації вкотре цинічно обстріляли мирні населені пункти Харківської області. Внаслідок чергового ворожого удару було поранено дитину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка.

Рашисти нанесли удар селом Петропавлівка Куп’янського району Харківської області. Через обстріли вибухові травми отримав трирічних хлопчик. Дитину доставили у лікарню, де він отримує всю необхідну допомогу.

Повідомляється, що окупанти застосували реактивні системи залпового вогню.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни продовжують обстрілювати Харківщину з артилерії. За добу з 31 жовтня на 1 листопада російські війська продовжували обстріл Харківщини протягом всієї лінії зіткнення, зокрема населені пункти у Куп’янському та Чугуївському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Харкові минула ніч пройшла відносно спокійно, хоча місцеві мешканці все ж чули вибухи, що лунали ввечері в області. Після 21 години 31 жовтня рашисти обстріляли Куп’янськ, де внаслідок обстрілу було зруйновано житловий будинок. На щастя, жертв та постраждалих немає. За повідомленням очільника області, медики госпіталізували 50-річну жінку, яку загарбники поранили у Ківшарівці Куп’янського району. Пацієнтка у тяжкому стані.

Ігор Терехов розповів, що робити, якщо будинки в Харкові залишаться без світла та тепла. Мер Харкова записав відеозвернення до жителів міста.

Через постійні обстріли критичної інфраструктури у Харкові розроблено план дій для городян, у разі відключення електроенергії, водопостачання та опалення. Про це Ігор Терехов повідомив у відеозверненні, інформують "Коментарі. Харків".

"Місто Харків не зломити! Харків'ян не зламати! Харків – місто-герой! Харків'яни – справжні герої! Ми робили і робитимемо все можливе для того, щоб у будинку кожного харків'янина було тепло та світло. Але ми маємо бути готовими до різних ситуацій, які може створити наш ворог", – зазначив мер Харкова.

Голова міста наголосив, що на випадок відключення енергоресурсів у кожному районі міста готуються так звані пункти обігріву. "Їх буде багато. І ви знатимете, де знаходиться найближчий до вас такий пункт. На всіх під'їздах будуть вивішені оголошення із зазначенням найближчих адрес пунктів", – повідомив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися