Діти Харкова зібрали більше 130 тисяч гривень для територіальної оборони міста

Школярі продавали сувеніри, щоб зібрати гроші.

Учні шкіл Холодногірського району зібрали та передали на потреби територіальної оборони міста Харкова 132 тисячі гривень, отримані від продажу зроблених ними патріотичних сувенірів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У заході також взяв участь Харківський міський голова Ігор Терехов. Він подякував дітям та їхнім батькам за допомогу українським воїнам, які стоять на захисті Харкова та всієї України.

"Минуть роки, ви станете дорослими, але, я впевнений, що цей час залишиться у вас у пам'яті назавжди. І ті емоції, які ви подарували нам та нашим героїчним військовим, також незабутні. Хочу подякувати і вашим батькам. Дякую, що виховуєте справжніх харків'ян! Майбутнє Харкова у надійних руках", - наголосив Ігор Терехов.

oNdqbGZ7oGhDL4O_L25APEx9N.jpg

OSFAMUhCl4u4ur400651owpa-.jpg

SSJYDFzCqQW-fwgGUOWZwqANH.jpg

rhCy9HizAdB9ASUyMr8dw4-mm.jpg

9pn6J3kY9XxYBQnCLf__WU1Dv.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Коля Сєрга показав на площі Харкова нову фотозону. "Культурний десант" не зупиняється та розмальовує вікна у місті.

Відомий телеведучий, музикант, а зараз військовослужбовець Коля Сєрга у складі "Культурного десанту" відвідав Харків, де показав нову фотозону в центрі Харкова. Так, вікна одного з магазинів на площі Свободи у Харкові, які наразі забиті через обстріли, художники "Культурного десанту" розмалювали патріотичними котиками.

Ідея з’явилася у художників розмальовувати саме вітражі, щоб трохи прикрасити постраждалі від бойових дій міста, зокрема не лише Харків, а й інші міста Харківщини, що вже деокуповані від російських загарбників. Проект планують продовжувати і надалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися