На Печенізькому водосховищі, де росіяни підривали дамбу, вже облаштовують новий міст (ФОТО)

В селі Мартове вже облаштовують переправу на Печенізькому водосховищі.

Цей міст на Харківщині зруйнували російські війська під час відступу. Були постійні обстріли дамби, через що виникала загроза підтоплення населених пунктів.

Наразі облаштовують переправу через водосховище, тому що це є важливим об’єктом для життєзабезпечення громади – постачання гуманітарної та медичної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію заступника голови Офісу Президента Кирила Тимошенка.

Чиновник також повідомив, що загалом через напад Росії на Україну, на Харківщині було зруйновано 24 мости.

8VrKSdAmaKm5cF0M6ez5W9mFL.jpg

oSwgfV_5MTyyanVuNGedNmIgn.jpg

GcNOtfJSLCToZPlLEYS_hLNVs.jpg

pmfKy8LzbcUyQGVGfUDBgdScs.jpg

_jidJ2gnDx-I33dmRjBRIgymM.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Ізюмі біля зруйнованого мосту облаштували переправу, що витримує 60 тонн. Переправу через річку Сіверський Донець відкрили 3 листопада.

Нова переправа-міст з’єднує дві частини міста. Вона пролягає через річку Сіверський Донець. Міст, який був поряд з переправою зруйнований вщент через бойові дії, що йшли в Ізюмі під час окупації. Переправа знаходиться на автодорозі Р-79 (за автобусним маршрутом №1). ЇЇ вантажопідйомність становить 60 тонн.

Ізюмський міський голова Валерій Марченко зазначив, що переправа забезпечить ефективне транспортне сполучення двох частин міста, а також полегшить та прискорить роботи по відновленню життєдіяльності громади.

Tz8e0N4M-MkChnp00pl8OY38J.jpg

dHg9LjhUsxFiNWTuzh2ImrsJl.jpg

XHqc9d6Vp0arBKBAlqw40q1rs.jpg

UvbnL0ztVtr6KmhJxaRV5Me46.jpg

Відновлено проїзд цивільного населення ділянкою автошляху М-03 "Київ-Харків-Довжанський". 2 листопада, відкрили проїзд мостом на міжнародній трасі – М-03 Київ – Харків – Довжанський, а також проїзд на межі Харківської та Донецької областей. Йдеться про правий проїзд мосту у селі Борщів на Київщині. На лівій частині влаштовують асфальтобетонне покриття на підходах та прогоновій будові та монтують металеве бар’єрне огородження.

Ця міжнародна траса сполучає столицю з Полтавщиною і Харківщиною й відіграє важливу роль у товарообігу країни, забезпеченні потреб військових на передовій та функціонуванні гуманітарних коридорів.

Також, за інформацією ГУ НП в Донецькій області, відновлено проїзд на межі Харківської та Донецької областей. Для безпеки громадян тут запрацював блокпост, на якому несуть службу поліцейські у взаємодії з військовою службою правопорядку, Нацгвардією та СБУ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися