Рятуватимуть жертв ракетного обстрілу медики «екстренки» Харківщини на спеціалізованих позашляховиках

Автомобілі надали благодійники з України та Швейцарії.

Спеціалізовані позашляховики Toyota Land Cruiser J 78 отримав Харківський обласний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію Центру.

Автомобілі використовуватимуться бригадами медицини катастроф, які реагуватимуть на надзвичайні ситуації, у тому числі ракетні обстріли, які Харківщина зазнає щодня.

Ключі від позашляховиків, наданих Українсько-швейцарською компанією Free Ukraine, новим "розпорядникам" вручив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко та подякував медикам за їхню щоденну героїчну працю.

Hh7zIDsTGUT8HJiS3wDMI9PlX.jpg

_Wjks3heBX44kNP1ECAcB6LJ9.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Медики "екстренки" Харкова врятували жінку від клінічної смерті. Бригада медиків провела успішні реанімаційні заходи.

Життя мешканки Харкова у прямому розумінні врятували лікар Сергій Шепель, фельдшер Павло Гаменюк та водій Олександр Бекетов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію Центру.

Причиною клінічної смерті 65-річної жінки став гострий інфаркт міокарда, але завдяки проведенню бригадою Екстреної медичної допомоги 701 успішним реанімаційним заходам вдалося "повернути" хвору до життя.

На Харківщині під обстріл потрапили працівники бригади екстреної медичної допомоги. Пошкоджено два спеціалізовані автомобілі.

28 жовтня у Харківській області потрапила під обстріл росіян бригада обласної "екстренки". На щастя, працівники не постраждали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію Центру екстреної медичної допомоги.

Так, знову від ворожих обстрілів постраждав Пункт постійного перебування бригад екстреної медичної допомоги у Дворічній. Всі співробітники живі, проте пошкоджено два спеціалізовані авто ЕМД.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися