Як отримати 25 000 грн за пошкоджене чи зруйноване житло на Харківщині: перелік документів

Грошову допомогу будуть виплачувати жителям Борівської громади

Громадяни, житло яких було пошкоджене чи зруйноване у результаті бойових дій, можуть отримати фінансову допомогу від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Допомогу виплачуватимуть у розмірі до 25 000 грн за зруйноване житло чи пошкоджене на 30% і більше. Отримати кошти можуть власники осель, які на даний час проживають на території Борівської селищної територіальної громади.

Щоб отримати допомогу, потрібно звертатися до Борівської селищної ради у приміщення Фізкультурно-оздоровчого комплексу. Адреса -- смт Борова, вул. Миру, 23а. Також надати необхідні документи можна старості свого старостинського округу.

Безпосередньо під час звернення потрібно буде заповнити реєстраційну форму та подати документи: 

  • Копії паспорта громадянина України, у тому числі сторінки із зазначенням місця реєстрації проживання. ID-картку потрібно копіювати з обох боків та документ про місце реєстрації

  •  Ідентифікаційний номер платника податків.

  • Реквізити банку (IBAN).

  • Акт про пошкодження житла.

  • Фото пошкодженого житла.

Прийматимуть документи та надаватимуть консультації з 8:00 до 16:00. Прийом документів стартував 7 листопада і триватиме до 17 листопада 2022 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський обласний гуманітарний штаб минулого тижня відправив гумконвої до Куп’янського, Ізюмського, Красноградського та Богодухівського районів

Великий Бурлук та Куп’янськ отримали по 20 тонн харчових продуктів. А за підтримки партнерів з Міжнародного Комітету Червоного хреста до Куп’янська привезли будівельні матеріали. Понад 300 листів шиферу та майже 400 згортків брезенту було доставлено для ремонту постраждалих будівель.



Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися