В Ізюмі, щоб ідентифікувати тіла загиблих, беруть ДНК у місцевих мешканців (ГРАФІК)

Біологічні матеріали здають люди, у кого є безвісти зниклі родичі.

У місті Ізюм на Харківщині працює мобільна лабораторія, де проходить відбір біологічних матеріалів для ідентифікаціі загиблих або безвісти відсутніх. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласної прокуратури.

Прокурори звертаються до мешканців Ізюмщини, чиї родичі зникли безвісти, що здати біологічні матеріали для проведення ДНК-експертиз з метою ідентифікації тіл загиблих можна 10 та 11 листопада з 9:00 до 16:00 за адресою м. Ізюм, проспект Незалежності, 46-А (магазин "Будмаг" біля приміщення місцевої поліції).

При виникненні питань можна звернутись за телефонами: 093-497-69-38, 067-952-93-06, 099-270-19-37, 099-777-77-41.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові двоє хлопців познущалися над дівчинкою та виклали відео в мережу. Двоє хлопців зняли стрім, як б’ють неповнолітню дівчину.

Відео побиття неповнолітньої дитини поширилося соцмережами Харкова. Двоє хлопців 18 років знущалися з неповнолітньої дівчини та знімали це все на відео. Наразі ролик зі знущаннями видалили з деяких телеграм-каналів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на обласний главк поліції.

Поліція під час моніторингу соціальних мереж 5 листопада дізналася про жахливий вчинок двох харків’ян, які побили дівчину-підлітка та поширили це все через соцмережі. Правоохоронці встановили, що інцидент відбувався в одному з будинків на вулиці Гвардійців Широнінців у Харкові.

Від сьогодні автобус №204е ходитиме за іншим маршрутом. Автобус №204е з четверга, 10 листопада, курсуватиме за зміненим маршрутом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту інфраструктури Харківської міськради. Повідомляється, що це зроблено для впорядкування роботи міського наземного пасажирського транспорту на період воєнного стану.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися