Вночі лунали вибухи у Харкові: де сталися «прильоти»

Росіяни поранили двох людей.

За минулу добу російські військові гатили по містам і селам Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Звуки обстрілів було чутно і в Харкові. Близько 00:04 харків’яни чули вибухи.

Орки обстрілювали населені пункти області, які розташовані поблизу з державним кордоном РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі з пораненням госпіталізований 42-річний чоловік. Крім того, чоловік 76 років звернувся до медиків з пораненням отриманим напередодні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області у полі вибухнув трактор: є постраждалий. Поранення отримав механік трактору.

У Харківській області сьогодні вранці сталася пожежа в наслідок вибуху ворожої міни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС у Харківській області.

Так, під час роботи у полі поблизу села Погонівка Барвінківської громади Ізюмського району трактор наїхав на ворожу міну. Боєприпас спрацював, сталася пожежа, поранення отримав механік трактору. На момент прибуття рятувальників 61-ї Державної пожежно-рятувальної частини площа горіння склала 25 кв.м. Подія трапилась сьогодні, 11 листопада. О 06:25 вогнеборці локалізували вогонь, о 07:15 ліквідували.

У Харкові знизилися ціни на бакалію у супермаркетах: що саме подешевшало – список.

У магазинах Харкова з кінця жовтня знизилися ціни на деякі товари бакалійної групи. У харківських супермаркетах проаналізували наявність, асортимент та ціни на бакалію, зокрема, у торговельних мережах міста: "Клас", "Рост", "Посад", "АТБ-маркет", "Восторг", "Сільпо".

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту адміністративних послуг і споживчого ринку міськради. Так, у продажу наявні всі види круп – гречана, рисова, вівсяна, пшенична, манна та ін., а також різні види борошна, цукор, олія, сіль тощо. Вартість кожного виду цієї продукції різниться та залежить від торгової марки, виду пакування та обробки продукції. Крім того, на товари власних торгових марок супермаркетів ціни зазвичай нижчі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися