Ігор Терехов показав, де будуть харків’яни під час вимкнення світла та опалення

Під час відключення світла чи опалення харків’яни можуть зігрітися чи зарядити телефон.

Пункти обігріву для мешканців Харкова облаштують у 25 зупинках-укриттях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер Харкова Ігор Терехов продемонстрував одну з таких зупинок, яку вже облаштували як пункт обігріву, сьогодні, 12 листопада.

Він провів екскурсію зупинкою, показав, що на вході розташовані розстібні двері для збереження тепла, а у передбаннику розмістили розетки для зарядки гаджетів. Також у пунктах обігріву будуть електрочайники, щоб можна було нагріти воду для гарячих напоїв.

Ігор Терехов зазначив, що, звичайно, такі укриття будувалися зовсім для інших цілей, там можна розмістити невелику кількість людей. Ти не менш, безпечні зупинки обладнані 24 сидячими місцями, але у разі потреби павільйон зможе прийняти до 50 осіб.

Нагадаємо, у місті вже встановили понад 10 таких укриттів. Перші безпечні зупинки змонтували у місцях, які неодноразово зазнавали ворожих обстрілів. Зокрема, зупинки-укриття вже є на Північній Салтівці та вул. 23 Серпня.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Олександр Фельдман оголосив про початок відновлення Екопарку у Харкові (ВІДЕО). Тварини та вольєри постраждали через бойові дії у Харкові.

10 листопада засновник Екопарку у Харкові Олександр Фельдман повідомив, що розпочинається відновлення одного з улюблених місць відпочинку харків'ян – Фельдман Екопарку. Олександр Фельдман зазначив, що до парку повернулися перші мешканці: африканські буйволи. Вони втекли ще навесні до сусідніх лісів, рятуючись від обстрілів. Тварин вдалося знайти та відловити.

"Ми залучали їх їжею на територію Екопарку, і всі вони прийшли, причому деякі – вже з дітьми, частина з них самі заходили до вольєрів", – розповів засновник парку.

Відтак оголошено про відлік часу відродження Екопарку. Спочатку заплановано розмінування всієї території, після цього робітники візьмуться за прибирання та консервацію будівель, що залишилися на зиму.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися