У Харківській області знайшли більше півтисячі жертв російських злочинів

Росіяни убили на Харківщині більше 650 людей.

У Харківській області слідчі продовжують ексгумацію тіл місцевих мешканців, що загинули внаслідок терористичних дій військових Російської Федерації. Учора слідчі ексгумували тіла двох людей у Куп’янському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника слідчого управління обласного главку поліції Сергія Болвінова.

За останній тиждень поліцейські знайшли тіла сімох людей, які загинули під час окупації від обстрілів російських військовослужбовців.

Як повідомив головний слідчій області, 16-річний підліток з Куп’янську у вересні пішов гуляти з друзями та потрапив під обстріл, загинув.

"Ще одна історія – 50-річний мешканець села Кучерівка після обстрілів вийшов забити вікна свого будинку, але почався ще один обстріл, і чоловік загинув", – повідомив Сергій Болвінов.

Всього з 7 вересня на деокупованих територіях Харківської області поліцією виявлено 651 тіло громадян, з яких 258 жінки, 343 чоловіка, 20 дітей та 30 неідентифікованих осіб.

Слідчі продовжують розслідувати воєнні злочини у режимі 24/7 - збір доказів, допити свідків, потерпілих, призначення експертиз, ідентифікація загиблих та багато іншого.

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У центрі Харкова з багатоповерхівки евакуювали двадцять мешканців: що трапилося. З верхніх поверхів житлового будинку рятувальники вивели людей.

Учора ввечері, приблизно о 18:45 на номер "Служби спасіння" Харкова надійшло повідомлення про пожежу у житловій багатоповерхівці по вул. Космічній, 23. Рятувальники прибули на місце події та з’ясували, що на шостому поверсі загорілися  домашні речі в підсобному приміщенні багатоповерхового житлового будинку. З верхніх поверхів рятувальниками було евакуйовано 20 мешканців будинку. Постраждалих немає. До ліквідації пожежі від ДСНС було залучено 6 одиниць техніки та 26 чоловік особового складу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися