У Харкові обстежили 350 кілометрів газопроводів: що виявили

У Харкові обстежили понад 350 км газопроводів.

Фахівці АТ "Харківміськгаз" разом з колегами з АТ "Київоблгаз" та АТ "Харківгаз" за допомогою мобільної лабораторії обстежили понад 350 кілометрів газопроводів міста Харкова.

Як повідомили в АТ "Харківміськгаз", завдяки чутливим датчикам мобільна лабораторія здатна виявляти найменше збільшення рівню метану у повітрі, таким чином, зростає ефективність обстеження газопроводів, а також вчасне реагування на наявність витоків газу.

"Завдяки сучасним високоточним приборам, якими оснащене авто, вдалося виявити та оперативно усунути наслідки ракетних ударів у вигляді витоків газу на підземних газопроводах середнього та низького тиску у декількох районах міста. В умовах, коли ворог цілеспрямовано завдає ударів по критичній інфраструктурі, фахівці роблять усе можливе, аби не дати газовій системі зупинити свою роботу та надавати тепло і комфорт у будинки, особливо в холодний період", - зазначили у газовій компанії.

EeLmb3nXwmq_P8wyx3dzx_mQx.jpg

i1QbQBm2Gs_FGemjtnc-tmdPS.jpg

34wDXABnZ7zAlSdLDp8N9D1Xk.jpg

UK18AkE8keVsHZ-LP469Wgyw1.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові показали, скільки снарядів прилетіло по місту за весь час війни (ФОТО, ВІДЕО). На майданчику зберігають уламки ракет, якими росіяни жорстоко обстрілювали Харків. Прокуратура Харківської області опублікувала шокуюче відео, де показано майданчик зберігання речових доказів злочинів військових РФ проти мирного населення Харкова. На місцевості зберігаються сотні уламків від ракет та снарядів, що вбивали харків’ян, руйнували будинки та об’єкти інфраструктури.

10 дронів для потреб харківських військових передав начальник ХОВА Олег Синєгубов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. Відповідне обладнання для захисників області надійшло від місцевих волонтерів. "Ми намагаємося забезпечити наших військовослужбовців усім необхідним. Наразі закриваємо запит щодо дронів, основна задача яких — це розвідка та коригування вогню артилерії, роботи з пошуку та порятунку, а також скидання боєприпасів на певні об'єкти. Дякуємо волонтерам за допомогу в придбанні такого необхідного на фронті обладнання", — сказав очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися