Ігор Терехов звернувся до харків'ян: що сталося

Жителів Харкова просять дотримуватися правил мінної безпеки

Харківський міський голова звернувся до харків'ян з проханням не нехтувати правилами мінної безпеки. Він попросив містян утримуватися від прогулянок у лісосмугах та інших зелених локаціях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За словами голови Харківської міської ради, у таких місцях можуть залишатися замасковані міни та нездетоновані снаряди.

Він нагадав про випадок травмування дітей, який трапився у п'ятницю, 11 листопада. За його словами, ця трагедія має стати уроком для всіх харків'ян. Ігор Терехов розповів, що спеціалісти уже розмінували Сад ім. Шевченка та парк Горького і там дозволено гуляти. При цьому варто остерігатися не тільки мінування, а й імовірних майбутніх обстрілів. Він нагадав, що йде війна і ворог підступний.

“Зараз, дякувати Богові, немає обстрілів Харкова, але ми повинні розуміти, що прильоти можуть бути будь-якої миті. Тому прошу всіх харків'ян поставитися дуже обережно до свого життя та життя дітей”, - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що двоє підлітків на Північній Салтівці у Харкові отримали поранення у результаті детонації вибухонебезпечного предмета.

11 листопада близько 11:30 у м. Харків по вул. Бучми (Північна Салтівка) під час прогулянки на відкритій місцевості двоє підлітків 12 та 15 років отримали осколкові поранення ніг внаслідок вибуху вибухонебезпечного предмета. Рятувальники, що прибули на місце події допомагали медикам зупинити кровотечу та транспортували потерпілих до карети швидкої. За попередньою інформацією спрацював касетний боєприпас.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися