Коли у Харкові скасують графіки вимкнення світла

Планові відключення електроенергії будуть діяти ще певний час

Минулого тижня російські загарбники під час чергового обстрілу території України пошкодили один з ключових об’єктів "Укренерго". Це вплинуло на постачання електроенергії до деяких областей - Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської, Сумської, Харківської, Полтавської, Донецької та м. Київ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Національної енергетичної компанії “Укренерго”. 

У компанії зазначили, що ситуація з живленням цих регіонів залишається складною. Тут застосовують планові, а іноді й аварійні вимкнення світла. 

Голова правління компанії Володимир Кудрицький розповів, що  київський та харківський енерговузол є великими регіонами використання електроенергії. У ці регіони передається енергоресурс з тих місць, де він виробляється. Але енергомережа областей отримала дуже великі пошкодження. Енергетики її відновлюють, однак пошкодження масштабні, і говорити про їх повне усунення наразі не доводиться.

Представник компанії зауважив, що планові відключення будуть використовувати ще певний час, поки буде відновлюватися можливість передачі електроенергії з інших регіонів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області почав діяти оновлений графік планових погодинних відключень електроенергії. Діятиме 12 черг обмеження постачання електроенергії. Відключати світло будуть почергово з 07:00 до 22:00 на 3 години кожній черзі. Ознайомитися з графіком погодинних обмежень можна за посиланням. Графік актуальний з 14 по 20 листопада.

У понеділок, 14 жовтня, у Харкові та області з 00:00 до 24:00 будуть використовувати планові обмеження постачання електроенергії.



Джерело: https://t.me/Ukrenergo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися