У яких районах Харкова ремонтують будинки (ФОТО)

Ремонтні роботи тривають у Немишлянському, Основ’янському та Салтівському районах Харкова

У Харкові спеціалісти АТ "Житлобуд-1" та КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" ремонтують багатоквартирні будинки, пошкоджені ворожими обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Немишлянському районі у будинках по вул. Амосова будівельники заливають плити покрівель та укладають перший шар м’якої покрівлі.

picture

В Основ’янському районі спеціалісти КП "Харківспецбуд" ремонтують покрівлі у п’яти багатоповерхівках. Виконують у тому числі й поточний ремонт будівель. Від початку війни в районі вже відремонтували 64 покрівлі, з них 61 - постраждала внаслідок ворожих ударів.

picturepicture

Тривають відновлювальні роботи у будинках Салтівського району. Комунальники ремонтують покрівлі, усувають аварійність сходів у під’їздах, закривають контури.

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 6 листопада фахівці КП “Харківжилбуд” закрили 18 тис. вікон у житлових будинках, які постраждали внаслідок обстрілів військами РФ. Спеціалісти виконали ремонт 117 покрівель, у 32 під'їздах вхідні групи, у 15 будинках внутрішньобудинкові системи централізованого опалення та гарячого водопостачання. 

До того ж у 18 будинках ремонтні бригади встановили нові вікна та облаштували вісім пандусів. Тривають роботи з облаштування прибудинкових територій. Спеціалісти провели ремонт 337 елементів дитячих та спортивних майданчиків, вивезли 364 куб. м подрібненого гілля та 788 куб. м сміття після демонтажу будівель, пошкоджених через обстріли.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися