Які переправи відкрили на Харківщині (СПИСОК)

У Харківській області тривають роботи з відновлення доріг та організації руху транспорту

За час повномасштабного вторгнення Росії на територію України було зруйновано 25 мостів. Частину з них замінили переправами, щоб відновити транспортний рух. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Наразі спеціалісти дорожніх служб організували рух транспорту на 10 переправах наступних автомобільних доріг:

  • М-20 Харків – Щербаківка, 

  • Т-21-04 Харків – Вовчанськ, 

  • Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка,

  • Т-21-11 Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук, 

  • Т-21-17 Дергачі – Козача Лопань –  /М-20/, 

  • Т-21-22 Ізюм – Барвінкове,

  •  Р-79 /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп‘янськ – КПП "Піски".

Також організували рух транспорту у селищі Борова в обхід зруйнованого мосту на дорозі Р-79 /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп‘янськ – КПП "Піски".

Тривають роботи з відновлення доріг місцевого значення. Зокрема, у Барвінківській громаді спеціалісти працюють над покращенням проїзду за маршрутом Барвінкове – Слов'янськ протяжністю 10,7 км. Нині там вже забезпечили понад 1 км якісного покриття.

Тим часом ремонтні бригади демонтують зруйновані конструкції та монтують нові прогонові балки мосту в с. Мартове на Печенізькому водосховищі. Цей міст російські війська підірвали під час відступу. Відновлювальні роботи на цьому об'єктів планують завершити до кінця року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці на Харківщині перевірили водіїв авто та мототранспорту з метою виявлення фактів незаконного керування транспортом неповнолітніми. Поліція перевіряла автомобілі та мотоцикли, а також документи на право керування та вік водіїв.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися