У Харківській області на пожежах загинули двоє людей - ДСНС

Пожежники гасили вогонь понад дві години.

Вчора збройні сили Російської Федерації вели обстріл по Харкову та Харківській області. Внаслідок чого сталося дві пожежі у Чугуївському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС у Харківській області.

Так, рятувальники виїжджали на пожежу до Вовчанської ОТГ, де у приватному дворі вогнем було охоплено гараж, господарську споруду та житловий будинок на площі 200 кв. м. Близько двох годин пожежники 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини гасили всі осередки спалаху.

В іншому випадку зафіксовано пожежу об'єкту критичної інфраструктури у Зміївській громаді. Пожежники 34 ДПРЧ швидко ліквідували спалах.

Рятувальники тричі виїжджали на перевірку влучень ворожих боєприпасів, де пожеж зафіксовано не було.

У селищах Бабаї та Високий Харківського району сталися пожежі з побутових причин, на яких загинули 83-річна жінка та 60-річний чоловік відповідно.

У Основ'янському та Новобаварському районах рятувальники за допомогою пересувних електростанцій забезпечували функціонування об'єктів критичної інфраструктури.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ситуація зі світлом у Харкові станом на ранок – Олег Синєгубов. Російські війська обстріляли Харків та область ракетами С-300.

Увечері 15 листопада шість ворожих ракет прилетіли Харковом і Чугуївським районом. Було пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури. На щастя постраждалих немає. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, внаслідок пошкоджень інфраструктури без електропостачання залишалося близько 900 тисяч споживачів у Харкові та області.

Станом на ранок електропостачання відновлено понад 800 тисяч споживачів.

Поки що без світла залишаються частина мешканців Ізюмського та Богодухівського районів, а також близько 3,5 тисяч абонентів Харкова. Роботи з ліквідації наслідків ударів продовжуються.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися