Рятувальники ДСНС Харкова працюватимуть у новій іспанській формі (ФОТО)

Пожежним Харківської області передали нову форму з Іспанії.

Слідче управління ГУ НП Харківської області передало співробітникам ДСНС нову форму, що була доставлена в Україну з Іспанії у якості гуманітарної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію головного слідчого в області Сергія Болвінова.

Саме начальник управління і передав форму рятувальникам. Він зазначив, що під час пожежі по вул. Весніна 12 вересня, де внаслідок ворожого обстрілу загорілася будівля Слідчого управління, завдяки професіоналізму хлопців пожежників вдалося врятувати більшість документів та справ.

"Олександр Волобуєв, Юрій Улінич, та увесь колектив 9-ої Державної пожежної рятувальної частини 3-го Державного пожежного рятувального загону - я Вам щиро вдячний за ту роботу, яку ви виконуєте щодня", – зазначив Сергій Болвінов.

lihf9LHGcSBnYgU53YkKncdsz.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харкові сталася пожежа: дим бачили з багатьох районів міста (ФОТО). "Прильотів" не було.

У Харкові трапилася пожежа. Дим бачили мешканці одразу декількох районів міста. Виявилося, що загорівся бензовоз. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на главк ДСНС у Харківській області.

Так, пожежа трапилася сьогодні вранці, 15 листопада в Основ'янському районі Харкова. Як повідомив речник обласного управління ДСНС Євген Василенко,на місці загорівся бензовоз, водія з опіками рук та обличчя забрали до лікарні. Машина загорілася на провулку Роз'їзному. Пожежу вже загасили. Водія бензовоза госпіталізували. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості. Попередньо відомо, що причиною загоряння бензовоза стало закорочення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися