На Харківщині знайшли жертву російських окупантів (ФОТО)

Чоловік помер у власному будинку - у приміщення влучив снаряд

Прокурори спільно з голландськими експертами ексгумували труп чоловіка, який загинув від обстрілу російських військових. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

У с. Кутузівка 15 листопада знайшли залишки тіла 35-річного місцевого мешканця. Чоловік загинув у результаті артилерійського обстрілу ЗС РФ. Трагедія сталася у квітні, чоловік загинув у власному будинку. Ворожий снаряд влучив прямо в будівлю. 

Наразі труп чоловіка направили для проведення судово-медичної експертизи.

Після виявлення тіла загиблого розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 15 листопада, ворожі війська масовано обстріляли територію України. “Прильоти” були і в Харківській області. Близько 16 години війська РФ завдали удари ракетами типу С-300 по об'єктах критичної інфраструктури. Били по Харкову та Чугуївському району, є пошкодження.

До того ж ворожі війська протягом дня не припиняли обстріли Куп’янського району. У результаті обстрілу окупантами с. Берестове поранення отримала 73-річна жінка. Пошкоджено будівлю харчового підприємства, житлові будинки у м. Куп’янськ. У с. Кругляківка зруйновано низку приватних будинків. 

Щоденно під вогнем російських загарбників знаходиться і прикордонне з РФ місто Вовчанськ. Окупанти прицільно обстрілюють житлові сектори населеного пункту: пошкоджено приватні будинки. Прокурори спільно зі слідчими поліції фіксують наслідки ворожих ударів та збирають докази збройної агресії Росії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися