Прокурори та слідчі потрапили під обстріл під час ексгумації: подробиці (ФОТО)

Внаслідок обстрілу загинула літня жінка, правоохоронець отримав поранення

У середу, 16 листопада, прокурори спільно з правоохоронцями ексгумували труп загиблої жінки у м. Куп’янськ. Жінка загинула у результаті ворожого артилерійського обстрілу 15 вересня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Під час проведення слідчих дій російські загарбники обстріляли Куп’янськ. Ворожий снаряд влучив на територію будинку. Внаслідок обстрілу власниця будинку, 76-річна жінка, загинула - їй відірвало голову. 

Осколкове поранення отримав правоохоронець

Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни, об'єднаних з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у с. Кутузівка 15 листопада знайшли залишки тіла 35-річного місцевого мешканця. Чоловік загинув у результаті ворожого артилерійського обстрілу. Трагедія сталася у квітні, чоловік загинув у власному будинку. Ворожий снаряд вдарив прямо в будівлю.  Наразі труп чоловіка направили для проведення судмедекспертизи. Після виявлення тіла загиблого розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, об'єднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

У вівторок, 15 листопада, ворожі війська масовано обстріляли територію України. “Прильоти” були і в Харківській області. Близько 16 години війська РФ завдали удари ракетами типу С-300 по об'єктах критичної інфраструктури. Били по Харкову та Чугуївському району, є пошкодження. До того ж ворожі війська протягом дня не припиняли обстріли Куп’янського району. У результаті обстрілу окупантами с. Берестове поранення отримала 73-річна жінка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися