У Харківській області є “прильоти” та постраждалі

Ворог завдав удару по критичній інфраструктурі Харківської області

У четвер, 17 листопада, російській військові вчергове обстріляли Харківську область. Вдарили по критичній інфраструктурі в Ізюмському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

“Російські окупанти завдали ракетних ударів по Ізюмському району. Зафіксовані влучення по критичній інфраструктурі”, - написав очільник області.

Він повідомив, що внаслідок удару постраждали троє працівників, чоловіків госпіталізували до лікувальної установи.

Олег Синєгубов закликав жителів Харківщини не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби, за словами керівника ХОВА, ворог обстріляв міста Куп'янськ та Вовчанськ. Під удар російських військових потрапили й інші населені пункти Куп'янського та Чугуївського районів області, які знаходяться неподалік лінії зіткнення. У Куп'янську були пошкоджені складські будівлі, у Вовчанську зруйновані щонайменше 12 приватних житлових будинків, пошкоджень зазнали господарські споруди, виникло кілька пожеж.

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізували двох чоловіків 63 та 52 років та жінку 73 років. Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують проведення робіт з розмінування. За добу фахівці знешкодили 349 вибухонебезпечних предметів.

"За даними розвідки, сьогодні висока ймовірність чергових ракетних ударів по Харкову та області. Тож закликаю усіх не ігнорувати сигнали тривоги та за можливості перебувати в укриттях", - наголосив начальник Харківської ОВА.



Джерело: https://t.me/synegubov
Теги:
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися