Обмеження споживання електроенергії 18 листопада: деталі відключень

Коли будуть відключати світло у Харкові та області сьогодні.

Сьогодні, 18 листопада, по всій Україні впродовж доби застосовуються графіки погодинних відключень. Можливе введення додатково аварійних відключень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

Через похолодання щодня збільшується споживання електроенергії в тих регіонах України, де вже відновлено електропостачання після масованих ракетних ударів 15 листопада по енергетичній інфраструктурі. Це ускладнює й без того непросту ситуацію в енергосистемі, повідомляють в енергокомпанії.

Енергетики вимушені застосувати обмеження. Це необхідний захід для збереження стабільності енергосистеми після вже шостої прицільної ракетної атаки рашистів по енерегооб’єктах. Ремонтні бригади працюють цілодобово над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сорок рятувальників намагалися загасити житловий будинок. Причина пожежі встановлюється. Учора вдень в Основ’янському районі Харкова сталася пожежа у житловому двоповерховому будинку по вул. Б. Хмельницького, 10. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Приблизно о 15 годині у будинку горів дах на площі майже 100 кв. м. До місця події було направлено 7 відділень служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині у складі 40 рятувальників.

В "Укренерго" роз’яснили ситуацію в енергосистемі: чого чекати. Енергокомпанія показала на одному прикладі, що наразі відбувається по всій країні після обстрілів. НЕК "Укренерго" продовжує роз’яснювати українцям, що ж саме відбувається в енергосистемі країни, та чому так надовго вимикають світло. Ситуацію після масованих атак рашистів продемонстрували на прикладі автошляхів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися