Продавали печиво та поробки: у Харкові діти передали зібрані кошти рятувальникам та військовим

Школярі передали кошти Силам оборони, рятувальникам та пораненому саперу.

Учора на базі однієї з харківських шкіл провели підбиття підсумків акції "Якщо кожен допоможе — Україна переможе". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Діти зі шкіл Новобаварського та Холодногірського районів Харкова разом з батьками протягом декількох місяців проводили патріотичні заходи, плели жовто-блакитні браслети, виготовляли поробки та сувеніри, випікали печиво.

Все це діти реалізовували на благодійних ярмарках, аби зібрати кошти на допомогу силам оборони України та ДСНС.

"Купуючи сувеніри, виготовлені руками дітей, містяни наближають нашу перемогу", – впевнені учасники акції.

Усі зібрані кошти були передані бійцям ЗСУ, а також на реабілітацію саперу ДСНС з Харкова Сергію Молчанову, який нещодавно підірвався на ворожій міні під час виконання бойового завдання.

На урочистостях були присутні начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв та начальник Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України Володимир Лаврик. Вони подякували дітям, їх батькам та волонтерам за підтримку та побажали якнайскорішої перемоги.

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Навіть в страшних снах не снилось": чому навчають дітей у Харкові.

Рятувальники ДСНС та поліція проводять з дітьми дистанційні уроки безпеки. У Харківських школах запровадили уроки мінної безпеки, де дітям розповідають, як розрізняти міни та вибухонебезпечні предмети, та як діяти при виявленні таких предметів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Так, з огляду на воєнний стан у країні, а також на випадки підриву на вибухонебезпечних предметах саме дітей, у школах та дитячих садках Харкова та області співробітники ДСНС проводять "Єдині уроки з безпеки".

Ігор Терехов поспілкувався з городянами та розповів про долю району біля ринку "Барабашово". Міський голова Харкова під час зустрічі з харків'янами повідомив, що буде з мікрорайоном, де розташовувався ринок "Барабашово". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Барабашово у глобальному сенсі прибирають зараз. Там буде житло, велика дорога. Зараз якщо ви поїдете на Барабашово, то побачите, що вже багато чого немає зараз. Там буде торгівля, але небагато, вона має бути. Будуть житлові мікрорайони, офісні центри, десь треба працювати. Одне житло не можна збудувати. Має бути робота і має бути промисловість. Маємо повернутися ІТ, бо це гроші і наш з вами бюджет, має індустрія працювати та будівництво", – повідомив Ігор Терехов мешканцям міста. Міський голова також зазначив, що у цьому районі планується створити індустріальний парк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися