У Харкові з 21 по 27 листопада діятиме оновлений графік обмеження електропостачання

Електропостачання обмежуватимуть на три години

У Харкові та області у період з 21 по 27 листопада діятиме оновлений графік погодинних обмежень електроенергії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

Відомо, що наступного тижня постачання електроенергії обмежуватимуть по три години на добу. Наприклад, тим, хто цього тижня був без світла з 12:00 до 15:00, наступного тижня електроенергію вимкнуть з 13:00 до 16:00. 

Як і в попередні тижні, світло вимикатимуть почергово - абонентів поділили на 12 черг. 

Ознайомитися з оновленим графіком вимкнення світла можна за посиланням

Щоб знайти в графіку потрібну адресу, потрібно затиснути Ctrl+F на клавіатурі, після цього у верхньому правому куті зʼявиться пошуковий рядок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку листопада російські загарбники під час чергового обстрілу території України пошкодили один з ключових об’єктів "Укренерго". Це вплинуло на постачання електроенергії до деяких областей - Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської, Сумської, Харківської, Полтавської, Донецької та м. Київ. В “Укренерго” зазначили, що ситуація з живленням цих регіонів залишається складною. Тут застосовують планові, а іноді й аварійні вимкнення світла. Голова правління компанії Володимир Кудрицький розповів, що  київський та харківський енерговузол є великими регіонами використання електроенергії. У ці регіони передається енергоресурс з тих місць, де він виробляється. Але енергомережа областей отримала дуже великі пошкодження. Енергетики її відновлюють, однак пошкодження масштабні, і говорити про їх повне усунення наразі не доводиться.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися