Обмеження споживання електроенергії 19 листопада: деталі відключень

У Харкові та області діє графік планових відключень за адресами.

Сьогодні, 19 листопада, у всіх регіонах України з 00:00 до 02:00 та з 8:00 до 24:00 будуть  застосовуватись планові відключення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

Додаткові аварійні відключення не прогнозуються.

Обмеження споживання – це наслідки ракетних атак рашистів на енергосистему України. Цього тижня це вже була шоста. Пошкоджень багато, вони складні. Ремонтні бригади працюють цілодобово і без вихідних над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям.

"Цієї зими ми маємо проявити витримку та мужність, щоб протистояти ворогу на енергетичному фронті", – повідомляють в енергокомпанії.

Нагадуємо, що графіки планових відключень можна знайти на сайті Харківобленерго за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Стало відомо, коли вимикатимуть світло у Харкові та області з 14 по 20 листопада (ГРАФІК). Графік з часом та адресами опублікували на наступний тиждень. Енергетики Харківської області оприлюднили новий графік погодинних відключень електроенергії у містах та селах області. Наступного тижня у Харкові та області також буде діяти 12 черг відключень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Так, з 14 по 20 листопада світло також вимикатимуть планово максимум на три години по кожній адресі. Подивитися список адрес та час, коли саме не буде світла у вашій оселі, можна за посиланням на сайті "Харківобленерго". Дванадцять черг відключень будуть діяти щодня в проміжок з 7:00 до 21:00.

В "Укренерго" роз’яснили ситуацію в енергосистемі: чого чекати.

Енергокомпанія показала на одному прикладі, що наразі відбувається по всій країні після обстрілів. НЕК "Укренерго" продовжує роз’яснювати українцям, що ж саме відбувається в енергосистемі країни, та чому так надовго вимикають світло. Ситуацію після масованих атак рашистів продемонстрували на прикладі автошляхів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися