Газовики розповіли, як відновлюють мережу на Харківщині

У Старому Салтові понад 10 ворожих ударів “прилетіло” в районну дільницю АТ “Харківгаз”

Роботи з відновлення критичної інфраструктури у Харківській області тривають. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Газовики, попри негоду, міняють перебиті ворожими снарядами ділянки розподільних газопроводів у Старому Салтові. 

Роботи з відновлення газогонів проводять поетапно. У першу чергу планують подати блакитне паливо до верхньої частини селища. Там інфраструктура та житлові будинки більш вціліли від ворожих обстрілів.

За словами місцевих жителів, російські загарбники майже без зупинки обстрілювали Старий Салтів. Пожежі від ворожих ударів охоплювали цілі вулиці. Палало житло, гаражі, сараї. Армія Росії руйнувала все - від інфраструктури до звичайних приватних будинків. 

Понад 10 ворожих ударів припало на районну дільницю АТ “Харківгаз” у Старому Салтові.

Фахівці ремонтних бригад відновлюють критичну інфраструктуру для пуску газу споживачам, попри необхідність працювати у воді до поясу, зруйновану будівлю та транспорт компанії.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що протягом 12 листопада фахівці  АТ “Харківгаз” відновили постачання газу 791 родині у Куп’янському районі. Зокрема повністю повернути природний газ вдалося до сіл Глушківка, Колісниківка та Кругляківка.

Також після виконання аварійно-відновлювальних робіт на повітряній лінії електропередавання послугу відновили для 233 абонентів м. Ізюм. Також в Ізюмському районі фахівці та АТ “Харківобленерго” світло повернули 20 споживачам с. Рідне та 128 жителям с. Петрівське. При цьому фахівці проводять ремонтні роботи в Куп'янському районі.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися