Росіяни обстріляли Харківську область: люди загинули прямо на вулиці (ФОТО)

Окупанти вбили двох людей та обстріляли житловий будинок.

Російські військові завдали удари по Куп’янську Харківської області. Загинуло двоє перехожих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника голови Офісу Президента України Кирила Тимошенка.

"Окупанти обстріляли місто. Під ударом житловий будинок та поліклініка. Загинуло 2 перехожих", – написав чиновник.

Кирило Тимошенко також опублікував фото пошкодженого обстрілами будинку, пожежі у поліклініці та потрощених уламками снарядів дерев.

Також, за повідомленням рятувальників області, двічі рятувальники виїздили на перевірку після ворожих обстрілів. У м. Куп’янську ворожий снаряд потрапив на приватне подвір’я, пошкодивши будинок, паркан та лінію електропередач. А у м. Вовчанськ обстрілами пошкоджені два приватних будинки. В них пошкоджені дахи, вікна, стіни. Також зачепило і господарські споруди. Обійшлося без постраждалих і пожеж.

tqaowipGIB9dpEmYKwZRGZvuQ.jpg

MjIl8GCKhe4LlQNwHhLSd_lZN.jpg

u075HZb1OsKEuvtHs-6MCCpRC.jpg

JOcvpOdkumHI0I_srZUZKUGGF.jpg

oNzNSG9BLkH1CbWSlkGkqAOQf.jpg

JWs5PVNsIcZMpMTodr49Cg2nq.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що в Харкові з громадським транспортом 23 листопада: зміни маршрутів. Два тролейбуси змінять маршрути прямування.

Рух тролейбусів №3 та №7 буде заборонено низкою вулиць з 11:00 до 13:00 23 листопада. Деякі вулиці будуть закриті для електротранспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, у цей час буде заборонено рух по пр. Індустріальному, на ділянці від вул. Миру до пр. Героїв Харкова, пр. Героїв Харкова, на ділянці від пр. Індустріального до вул. Плиткової, вул. Дванадцятого Квітня, на ділянці від пр. Героїв Харкова до вул. Миру, та по вул. Плитковій, на ділянці від пр. Героїв Харкова до розворотного кола "Східне". Це пов'язано з аварійним ремонтом контактної мережі тролейбусу.

У Харківській області не вистачає дров: планують вирубувати лісиОбласна рада має надати дозвіл на вирубку лісів. На Харківщині не вистачає дров для військових та населення. Через це один з лісгоспів просить надати дозвіл на вирубку лісу у межах природно-заповідного фонду. Щоправда вирубку планують проводити санітарну та вибіркову. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної ради.

Так, з відповідним запитом до облради звернулось Державне підприємство "Чугуєво-Бабчанське лісове господарство". Лісгосп просить надати дозвіл на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення.

За інформацією в.о. начальника управління правового забезпечення діяльності ради виконавчого апарату обласної ради Іллі Крючкова, останній раз санітарна вирубка об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення лісового господарства проводилась 10 років тому. Наразі така вирубка дозволить очистити ліс від хворих дерев, та забезпечити військових і населення дровами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися