Ігор Терехов звернувся до харків’ян (ВІДЕО)

Більше доби Харків був без світла.

Міський голова Харкова Ігор Терехов звернувся до мешканців міста з пункту незламності в місті.

"Ми пережили з вами дуже важку ніч та дуже важкий день. Я пишаюся кожним харків'янином, я пишаюся нашими мужніми комунальними службами. Я пишаюся нашими енергетиками. Я гордий за свою команду. Нині ми розпочали подачу електроенергії. Повірте, це було складно", – розповів мер Харкова.

Ігор Терехов зазначив, що наразі підключають житлові будинки. Також вже почав працювати міський електротранспорт, працює метрополітен. Продовжується відновлення системи подачі води до будинків. Мер зазначив, що за цей час подачу тепла відновлюють майже з нуля вже вчетверте.

Міський голова записав відео звернення в одному з "пунктів незламності", що зараз облаштовують в місті. За словами мера, таких пунктів у Харкові має бути більше 200.

"Тут все організовано для того, щоб люди змогли перебувати тут добу, доки енергетики, у разі потреби, відновлюватимуть систему енергопостачання. Тут підготовлені всі умови, і можу вам сказати, що такі пункти будуть відкриті по всіх районах Харкова", – сказав Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області та в Харкові вже заживили електроенергією майже 70% споживачів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Учора багато областей України, у тому числі Харків і Харківська область, через тероризм окупантів залишилися без світла.

"Завдяки нашим енергетикам уже опівночі подали напругу на об’єкти критичної інфраструктури Харківщини, а також до підстанцій Харківського, Лозівського та Чугуївського районів", – повідомив очільник області.

До 10 ранку були заживлені очисні та теплові мережі. Згодом – метро, трамвайно-тролейбусне управління й частину абонентів м. Харків.

Ще близько 150 тисяч споживачів у м. Харків залишаються без світла, а в області – майже 300 тисяч жителів.

"Процес відновлення триває безперервно. Величезна подяка енергетикам та всім службам за світло і тепло в наших домівках", – зазначає Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися