Деякі жителі Харківщини в результаті ворожої атаки залишаються без світла: деталі

На Харківщині майже повністю відновили постачання електроенергії після останньої атаки російських окупантів

Енергетикам Харківської області вдалося налагодити постачання електроенергії майже всім споживачам, які були знеструмлені внаслідок останньої ракетної атаки ворога. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області запевнив, що фахівці продовжують роботу, щоб повернути енергопостачання ще 5 тисячам споживачам у Куп’янську.

Щоб зменшити електроспоживання та стабілізувати систему використовуються графіки погодинних відключень. Олег Синєгубов звернувся до жителів з проханням поставитися з розумінням до обмежень, адже “наші електрики роблять все можливе, щоб світло було у кожній домівці”.

Також не відновили повністю електропостачання жителям Борівської громади. Подолати наслідки останнього ворожого обстрілу вдалося у Боровій, частково Підлимані, Новоплатонівці та в селах Гороховатського і Підвисочанського старостинських округів.

При цьому тривають роботи на лініях електропередач в громаді. Найближчими днями планують приєднати до живлення с. Борівська Андріївка. Наступного тижня світло має з‘явитися в оселях жителів с. Богуславка, с. Загризове та с. Нова Кругляківка. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові комунальні служби та енергетики повністю поновили водо- та електропостачання. Роботи з відновлення постачання тепла тривають. Харківський міський голова Ігор Терехов ввечері 25 листопада розповів, що у місті ще є певні труднощі. За його словами, для відновлення балансу енергосистеми у Харкові застосовують віялові відключення електроенергії.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися