Росіяни активно намагаються утримати захоплені раніше рубежі на Харківщині

Обстріли населених пунктів області не вщухають.

На Слобожанському напрямку ворог завдає вогневого ураження з мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Висока Яруга, Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Амбарне, Фиголівка та Дворічна Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ.

Повідомляється, що противник веде активну оборону на захоплених раніше рубежах, здійснює обстріли з танків та ствольної артилерії, зокрема, в районах населених пунктів Берестове, Кислівка, Табаївка і Вишневе на Харківщині.

За добу з 25 на 26 листопада окупанти протягом доби наносили ракетні та артилерійській удари по прикордонних районах області.

За повідомленням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, учора близько 17 години росіяни кілька разів влучили ракетами С-300 по Чугуєву, є пошкодження нежитлових приміщень. Без постраждалих.

Після півночі внаслідок ударів по Куп’янську виникли пожежі 6 гаражів. Постраждалих, на щастя, також немає.

Вже зранку окупанти знову нанесли артилерійській удари по Куп’янську. Попередньо – один постраждалий. Деталі уточнюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увечері харків’яни чули вибухи: де сталися "прильоти". Ракетами С-300 росіяни обстрілювали з Бєлгорода.

25 листопада, приблизно о 17 годині Харків’яни чули гучні вибухи. Також спостерігачі у місцевих телеграм-каналах писали про виліт ракет з російського Бєлгорода, що межує з Харківською областю.

Пізніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав у Телеграмі, що росіяни здійснили обстріл ракетами С-300 по Чугуївському району. Попередньо – без постраждалих.

"Просимо жителів Харківщини: не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", – написав очільник області.

Вже вранці рятувальники ДСНС повідомили, що підрозділи декілька разів виїжджали на місця обстрілів в області.

Пожежа, спричинена влучанням ворожого снаряду, трапились у Куп’янському районі. Горіли 6 гаражів на площі 200 кв.м. Для ліквідації цієї пожежі від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. Загиблих і постраждалих не має. Вогонь локалізували о 03:30 та ліквідували о 04:20.

4 рази рятувальники виїздили на обстеження територій після завершення обстрілів: 1 раз у м. Куп’янську та 3 рази у м. Чугуєві.

В  Куп’янську вибуховою хвилею вибито вікна у лікарні та житловій п’ятиповерхівці. У м. Чугуєві на щастя обстріли руйнацій не спричинили. Жертв та постраждалих в усіх випадках не зафіксовано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися