Термінове звернення "Харківобленерго" до містян: що трапилося

Енергетики попросили жителів Харкова та області вимкнути електрообігрівачі, відкласти прання та прибирання

АТ "Харківобленерго" терміново звернулося до жителів Харкова та області. Енергетики наполегливо просять споживачів - прямо зараз знизити енергоспоживання до мінімуму. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". 

Просять вимкнути електрообігрівачі, відкласти прання та прибирання. Саме ці дії допоможуть знизити навантаження на електромережу та уникнути тривалих обмежень споживачів Харкова та області.

“Допоможіть енергетикам вирівняти ситуацію та відновити баланс в Єдиній енергетичній системі України! Саме від нас зараз залежить, чи буде світло в кожній оселі найближчим часом”, - наголосили в компанії. 

 Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що енергетикам Харківської області вдалося налагодити постачання електроенергії майже всім споживачам, які були знеструмлені внаслідок останньої ракетної атаки ворога. Очільник області Олег Синєгубов запевнив, що фахівці продовжують роботу, щоб повернути енергопостачання ще 5 тисячам споживачам у Куп’янську. Щоб зменшити електроспоживання та стабілізувати систему використовуються графіки погодинних відключень. Олег Синєгубов звернувся до жителів з проханням поставитися з розумінням до обмежень, адже “наші електрики роблять все можливе, щоб світло було у кожній домівці”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися