У Харкові прокуратура арештувала підприємство

Арешт накладено на корпоративні права сумою 3 мільйона гривень.

Підприємство, розташоване у Київському районі Харкова, займалося оптовою торгівлею хімічними продуктами. Зараз на корпоративні права власниці фірми накладено арешт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласної прокуратури.

Так, за процесуального керівництва Київської  окружної прокуратури м. Харкова здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

Єдиною засновницею та власницею підприємства, розташованого у Київському районі м. Харкова, є громадянка РФ. Під час проведення досудового розслідування правоохоронцями встановлено значний ризик прийняття рішень керівництвом підприємства у провадженні господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором.

10 листопада Київський районний суд м. Харкова задовольнив клопотання прокурора.

Сума заарештованих корпоративних прав становить майже 3 мільйона гривень.

Наразі вживаються заходи щодо передачі вказаного майна у розпорядження Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Досудове розслідування проводять слідчі Харківскього районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увечері харків’яни чули вибухи: де сталися "прильоти". Ракетами С-300 росіяни обстрілювали з Бєлгорода.

25 листопада, приблизно о 17 годині Харків’яни чули гучні вибухи. Також спостерігачі у місцевих телеграм-каналах писали про виліт ракет з російського Бєлгорода, що межує з Харківською областю.

Пізніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав у Телеграмі, що росіяни здійснили обстріл ракетами С-300 по Чугуївському району. Попередньо – без постраждалих. "Просимо жителів Харківщини: не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", – написав очільник області. Вже вранці рятувальники ДСНС повідомили, що підрозділи декілька разів виїжджали на місця обстрілів в області.

Пожежа, спричинена влучанням ворожого снаряду, трапились у Куп’янському районі. Горіли 6 гаражів на площі 200 кв.м. Для ліквідації цієї пожежі від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. Загиблих і постраждалих не має. Вогонь локалізували о 03:30 та ліквідували о 04:20. 4 рази рятувальники виїздили на обстеження територій після завершення обстрілів: 1 раз у м. Куп’янську та 3 рази у м. Чугуєві.

В Куп’янську вибуховою хвилею вибито вікна у лікарні та житловій п’ятиповерхівці. У м. Чугуєві на щастя обстріли руйнацій не спричинили. Жертв та постраждалих в усіх випадках не зафіксовано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися