Жителям Харківщини передали понад 5000 продуктових наборів: хто отримає допомогу

Жителям деокупованих територій Харківщини з обласного штабу передали гуманітарну допомогу

Упродовж тижня у громади Харківської області направили 40 тонн гуманітарної допомоги та понад 5000 наборів харчових продуктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

За словами начальника ХОВА Олега Синєгубова, упродовж тижня гуманітарні конвої обласного штабу відвезли допомогу в Ізюмський, Харківський, Куп’янський, Чугуївський та Лозівський райони.

20 тонн харчових продуктів, засобів гігієни та 1000 наборів харчових продуктів направили жителям Вовчанської громади. Ще 500 проднаборів надійшли у село Хотімля Старосалтівської громади.

Водночас 20 тонн продуктів направили жителям Куп’янської громади. Кіндрашівська й Первомайська громади отримали відповідно по 2000 й 1000 проднаборів. 

У Люботинську громаду обласний гуманітарний штаб направив понад 600 наборів харчових продуктів, а жителі Балаклійської громади для проведення відновлювально-ремонтних робіт отримали майже 800 дерево-плит.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у громадах Харківщини запрацювали “гарячі лінії” гуманітарних штабів. Жителі області можуть звертатися на "гарячі лінії" місцевих органів влади, щоб отримати інформацію щодо підтримки ВПО, сімей з дітьми, осіб з інвалідністю, осіб похилого віку. Також на “гарячій лінії” можна дізнатися про надання гуманітарної допомоги тощо.

А у гуртожитки, де проживають внутрішньо переміщені особи з деокупованих населених пунктів Харківщини, передали побутову техніку. ВПО від міжнародних партнерів отримали холодильники, пральні машини, електропечі, мікрохвильові печі та електрочайники. Техніку вже привезли в гуртожитки закладів освіти Харківщини, де проживають ВПО.



Ірина

9 грудня 2022, 16:44

Гуманітарна,продуктова допомога . зимовий одяг 44 розмір(куртка жіноча), куртка чоловіча 58 розмір. Зимова обув жіноча 39 розмір, зимова обув чоловіча 42,5 розмір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися