Харків отримав від польського фонду генератори для пунктів обігріву

Адреси пунктів незламності можна подивитися за посиланням.

Польський благодійний фонд "Siepomaga" передав 75 генераторів для пунктів обігріву в Харкові. Також фонд передав понад 20 палет м'ясних консервів для адресної доставки гуманітарної допомоги та підтримав "пункти незламності" закупівлею овочів, чаю та кави на чотири місяці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов 1 грудня провів зустріч із представником благодійного фонду "Siepomaga" Єжи Юрчинським. Мер подякував йому за виявлену солідарність та підтримку українського народу, зокрема, за надання гуманітарної допомоги мешканцям міста Харкова, та вручив Подяку міського голови.

Ігор Терехов повідомив, що сьогодні для харків'ян запрацювали пункти гарячого харчування. За його словами, Харків забезпечений певним резервом продуктів, які були передані містами-партнерами та волонтерськими організаціями. Втім, з огляду на продовження обстрілів критичної інфраструктури України, така допомога знадобиться Харкову й надалі.

У свою чергу Єжи Юрчинський наголосив, що фонд продовжить допомагати харків'янам.

"Надана допомога – це допомога тисяч людей із Польщі. Коли почалося повномасштабне вторгнення, ми зрозуміли, що це не тільки ваша війна, це також наша війна. Ми всі чекаємо на перемогу!" - наголосив Єжи Юрчинський.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Більше десяти тисяч харків’ян завітали до пунктів видачі гарячого харчування у перший день їх роботи

Гаряче харчування мешканці Харкова можуть отримати на базі шкіл міста.

Учора у меню був суп, смажена курка, гречка, хліб та чай.

Понад 10 тисяч харків’ян скористалися пунктами видачі гарячого харчування у день їх відкриття. Про це  1 грудня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Мер зазначив, що харків’яни можуть безкоштовно отримати гарячу їжу у 36 школах міста.

"Ми це зробили, не витративши жодної копійки бюджетних коштів. Це допомога наших міст-партнерів, міст-побратимів, а також різноманітних фондів. Кухарі нашого комунального підприємства готують їжу, і ми роздаємо її людям. Тільки за сьогодні понад 10 тис. харків’ян скористалися цією можливістю і отримали гарячі обіди", - повідомив Ігор Терехов.

Також мер нагадав, що у місті облаштовують понад 200 "пунктів незламності". Їх забезпечують генераторами, дров’яними пічками, аптечками, резервом води тощо.

Нагадаємо, адреси пунктів видачі гарячого харчування та графік роботи можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися