Як у Харківській області відновлюють багатоквартирний будинок після обстрілів (ФОТО, ВІДЕО)

Ремонтно-відновлювальні роботи у багатоквартирному будинку в Золочеві планують завершити до кінця року

У Золочеві відновлюють багатоквартирний будинок, який потрапив під ворожі обстріли у травні цього року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Заступник начальника обласної військової адміністрації Євген Іванов розповів, що роботи виконують за кошти з резервного фонду держбюджету України. 

У будинку демонтували пошкоджену покрівлю, будуть замінені вікна та проведені фасадні роботи. Ведуться ремонтні роботи водостічної системи. Також мають намір утеплити цоколь та замінити вимощення і відновити кам’яну кладку. Представник підрядної організації Арсен Габріельян зазначив, що усі роботи планують завершити до кінця грудня.

Начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко зазначив, що у результаті удару ракети в будівлю, розташовану поруч, загинуло три людини. Загалом у Золочівській громаді повністю зруйновано або пошкоджено 1370 приватних будівель.

Віктор Коваленко розповів, що наступного року планують відновити гуртожиток у селі Одноробівка. Поруч з будівлею прилетіла ракета С-300. Також місцева влада активно співпрацює з французьким проєктом Acted щодо встановлення пластикових вікон у понад 100 домоволодінь.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклії почав працювати сервісний центр МВС - це дев’ятий подібний центр у деокупованій Харківській області. Цей сервісний центр № 6346 був переміщений із Куп’янська, де через постійні обстріли наразі неможливо поновити роботу. Начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик розповів, що у Балаклії відкрили нове стаціонарне приміщення та обладнали його всім необхідним для надання жителям громади усіх наявних державних послуг.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися