Франція допоможе Харкову пережити відключення світла

Допомога надійде вже на початку 2023 року.

Підприємства, об’єднані у Союз виробників теслярної продукції Франції, планують передати місту Харкову понад 150 генераторів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Відповідно до звернення Харківського міського голови Ігоря Терехова, французька сторона планує надати Харкову генератори потужністю від 5 до 20кВт.

До акції на підтримку міста Харкова, яке гостро відчуває на собі всі руйнівні наслідки російської агресії, закликали доєднатися й інші підприємства та організації Франції. Планується, що зібрані таким чином генератори надійдуть до міста Харкова у першій декаді січня 2023 року.

Зазначимо, що у квітні 2022 року Харків вже отримав гуманітарний вантаж, який був сформований та доставлений Союзом виробників теслярної  продукції Франції за активним сприянням французької асоціації ACTED. Тоді на потреби харків’ян було передано 150 палет з продуктами харчування, предметами особистої гігієни, медичним обладнанням, виробами медичного призначення тощо.

Надання гуманітарної допомоги Харкову відбувається в рамках ініціативи "Тесляри Франції для народу України".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові змінили графік роботи метрополітену. Через зміни комендантської години змінюється час роботи метро у Харкові.

За новим графіком метро працюватиме з 7 грудня.

У Харківському метрополітені змінюється час роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Це пов’язано зі зміною тривалості комендантської години у місті. Так, від середи, 7 грудня метрополітен працюватиме з 5:30 до 21:30.

У Харківській області вже майже добу шукають 7-річного хлопчика (ФОТО). Герман Щербина зник у Красноградському районі.

Учора о 19:43 до ДСНС та поліції надійшло повідомлення про раптове зникнення неповнолітньої дитини у с. Крутоярівка Кегичівської територіальної громади. До пошуків негайно долучились рятувальники 20-ДПРЧ. Станом на ранок пошуки тривають. Зранку на місце події направлено зведений загін ГУ ДСНС України у Харківській області у складі рятувальних і водолазних підрозділів.

Хлопчика, що зник, звуть Герман Щербина, 2015 року народження. 5 грудня хлопець пішов з дому в селі Крутоярівка Красноградського району.

Прикмети: зріст 120 см., худорлявої статури, волосся темно русяве, очі блакитні. Був одягнутий в синю куртку, без шапки, темні гумові чоботи.

Поліція звертається до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукуваного, просимо повідомити до Красноградського РВП або зателефонувати на лінію 102 чи 05744-7-82-91.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися