У Харківській області ворожі війська ведуть оборонні дії

Росіяни не хочуть втрачати зайняті рубежі.

За минулу добу з 6 на 7 грудня російські ворожі війська обстріляли більше 19 населених пунктів у Харківській області, застосовуючи усі види артилерії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генштабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку обстрілів з танків, мінометів і ствольної артилерії зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Красне, Тернова, Огірцеве, Стариця, Гатище, Вовчанські Хутори, Волохівка, Чугунівка та Кам’янка Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник веде оборонні дії. Вогневого ураження з танків та всього спектру артилерії зазнали райони населених пунктів Дворічна, Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне, Піщане, Берестове і Першотравневе Харківської області.

Також, за інформацією главку ДСНС Харківщини, через ворожі обстріли сталися пожежі.

Пожежа, яку спричинив ворожий обстріл, трапилась учора о 17:51 у Дворічанській територіальній громаді Куп’янського району. Там горів приватний будинок на площі 60 кв.м. Від ДСНС було залучено 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу, які загасили вогонь об 20:30.

Також рятувальники  44-ї ДПРЧ виїздили на перевірку місця ворожого обстрілу у м. Куп’яську за двома адресами. Там пожеж не зафіксовано, проте частково зруйновано будівлю учбового закладу, пошкоджено приватні будинки та господарчі споруди. Внаслідок обстрілів постраждала жінка 1955 року народження, яку госпіталізували до Чугуївської районної лікарні. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові змінили графік роботи метрополітену. Через зміни комендантської години змінюється час роботи метро у Харкові.

За новим графіком метро працюватиме з 7 грудня. У Харківському метрополітені змінюється час роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства. Це пов’язано зі зміною тривалості комендантської години у місті. Так, від середи, 7 грудня метрополітен працюватиме з 5:30 до 21:30.

У Харківській області вже майже добу шукають 7-річного хлопчика (ФОТО). Герман Щербина зник у Красноградському районі.

5 грудня о 19:43 до ДСНС та поліції надійшло повідомлення про раптове зникнення неповнолітньої дитини у с. Крутоярівка Кегичівської територіальної громади. До пошуків негайно долучились рятувальники 20-ДПРЧ. Станом на ранок пошуки тривають. Зранку на місце події направлено зведений загін ГУ ДСНС України у Харківській області у складі рятувальних і водолазних підрозділів.

Хлопчика, що зник, звуть Герман Щербина, 2015 року народження. 5 грудня хлопець пішов з дому в селі Крутоярівка Красноградського району. Прикмети: зріст 120 см., худорлявої статури, волосся темно русяве, очі блакитні. Був одягнутий в синю куртку, без шапки, темні гумові чоботи.

Поліція звертається до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукуваного, просимо повідомити до Красноградського РВП або зателефонувати на лінію 102 чи 05744-7-82-91.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися