Росіяни вбили жінку та важко поранили чоловіка у Харківській області

Окупанти випустили ракети по Шевченківській громаді.

Під обстрілами окупантів залишається Куп‘янська громада Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У місті Куп’янськ внаслідок артилерійських ударів частково зруйновано будівлю ліцею, вибиті вікна. Постраждалих немає.

Під час наступного артобстрілу отримала осколкові поранення місцева жителька 67-років, госпіталізована до медичної установи. Пошкоджені дах, вікна житлових будинків, господарчі споруди.

Після 17 години у Дворічанській громаді горів будинок. Без постраждалих.

Три російські ракети комплексу С-300 влучили в Будинок культури та поблизу школи у с. Борівське, що в Шевченківській громаді. Без постраждалих.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Вовчанській громаді внаслідок обстрілу росіян, на жаль, загинула жінка 43 років. Поранення отримав 50-річний чоловік, госпіталізований у важкому стані.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові змінили графік роботи метрополітену. Через зміни комендантської години змінюється час роботи метро у Харкові.

За новим графіком метро працюватиме з 7 грудня. У Харківському метрополітені змінюється час роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства. Це пов’язано зі зміною тривалості комендантської години у місті. Так, від середи, 7 грудня метрополітен працюватиме з 5:30 до 21:30.

У Харківській області вже майже добу шукають 7-річного хлопчика (ФОТО). Герман Щербина зник у Красноградському районі.

5 грудня о 19:43 до ДСНС та поліції надійшло повідомлення про раптове зникнення неповнолітньої дитини у с. Крутоярівка Кегичівської територіальної громади. До пошуків негайно долучились рятувальники 20-ДПРЧ. Станом на ранок пошуки тривають. Зранку на місце події направлено зведений загін ГУ ДСНС України у Харківській області у складі рятувальних і водолазних підрозділів.

Хлопчика, що зник, звуть Герман Щербина, 2015 року народження. 5 грудня хлопець пішов з дому в селі Крутоярівка Красноградського району. Прикмети: зріст 120 см., худорлявої статури, волосся темно русяве, очі блакитні. Був одягнутий в синю куртку, без шапки, темні гумові чоботи.

Поліція звертається до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукуваного, просимо повідомити до Красноградського РВП або зателефонувати на лінію 102 чи 05744-7-82-91.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися