«Харківводоканал» звернувся до мешканців, що повертаються до міста

Необхідно звернутися до абонентського відділу свого району.

Харків'яни, які повертаються до міста, можуть звернутися до абонентного відділу свого району з питань оплати послуг водопостачання та водовідведення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Як повідомив 7 грудня заступник директора Департаменту збуту по роботі з абонентами - фізичними особами КП "Харківводоканал" Сергій Рязанцев, проконсультуватися можна телефоном або особисто. Час роботи – з 8:00 до 17:00, крім суботи та неділі. Обідня перерва – з 12:00 до 12:45.

"Пред'явити потрібно паспорт та код. Якщо житло вам не належить - візьміть довіреність. Якщо не встигли переоформити рахунок - документ на володіння приміщенням. При собі потрібно мати довідку ВПО або підтвердження про перетин кордону від прикордонної служби. Коли є якісь інші документи, бажано також надати їх. Після цього наші співробітники зроблять перерахунок за надані послуги, починаючи з числа, коли абонент повернувся на місце проживання", - зазначив Сергій Рязанцев.

За його словами, на підприємстві є бомбосховища, куди можна спуститися під час повітряної тривоги.

У "Харківводоканалі" нагадали, що раніше було ухвалене рішення щодо застосування з 24 лютого по 30 травня 2022 року пільг для споживачів, і всі нарахування за цей період не підлягають сплаті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові встановили головну новорічну ялинку (ФОТО)

Саме біля цієї ялинки відбудуться новорічні заходи для дітей.

Новорічну ялинку встановили 7 грудня на станції метро "Університет" в Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посилання на інформацію Харківської міськради.

Як повідомив під час національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов, висота ялинки становить 5,5 м.

"Йде війна, і встановлювати ялинку на майдані Свободи, як ми це робили завжди, недоречно. Тому ми встановили її в метрополітені. Це безпечно", - підкреслив мер. Ігор Терехов повідомив, що у метро відбудуться новорічні заходи для дітей, а також невеликий концерт. Вхід, звичайно ж, - безкоштовний.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися