У Харкові чули вибухи: куди впали російські ракети С-300 (ФОТО)

Російські ракети спричинили великі пожежі.

Учора ввечері харків’яни та мешканці області чули вибухи. Росіяни обстріляли ракетами один з населених пунктів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника голови Офісу Президента Кирила Тимошенка.

Чиновник повідомив, що у Печенігах Чугуївського району впали російські ракети. За попередніми даними ракети С-300 вдалося збити нашим ППО. Все ж, за інформацією рятувальників, через обстріл у селищі сталися дві пожежі. За двома адресами горіла трава на загальній площі близько 200 кв.м. О 19:45 силами ДСНС пожежі були ліквідовані. За попередніми даними жертв та постраждалих не було.

Як повідомляють у Генштабі ЗСУ, за добу на Слобожанському напрямку обстрілів з танків та артилерії зазнали райони населених пунктів Уди, Ветеринарне, Стариця, Огірцеве, Вовчанські Хутори, Амбарне, Бологівка, Дворічна, та Кам’янка Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник обороняється. Обстріляв райони населених пунктів Куп’янськ, Синьківка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне, Берестове і Першотравневе, Харківської області.

Пожежі, що спричинені ворожими обстрілами трапились у Куп'янському та Чугуївському районах області. Учора о 08:10 у м. Куп’янську у квартирі житлової багатоповерхівки горіли домашні речі на площі 6 кв.м. На місці події працювали рятувальники 44-ї ДПРЧ, які загасили вогонь о 09:20. Також о 19:08 сталися пожежі у селищі Печеніги Чугуївського району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Харківводоканал" звернувся до мешканців, що повертаються

Водоканал Харкова інформує про оплату послуг.

Необхідно звернутися до абонентського відділу свого району.

Харків'яни, які повертаються до міста, можуть звернутися до абонентного відділу свого району з питань оплати послуг водопостачання та водовідведення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Як повідомив 7 грудня заступник директора Департаменту збуту по роботі з абонентами - фізичними особами КП "Харківводоканал" Сергій Рязанцев, проконсультуватися можна телефоном або особисто. Час роботи – з 8:00 до 17:00, крім суботи та неділі. Обідня перерва – з 12:00 до 12:45.

"Пред'явити потрібно паспорт та код. Якщо житло вам не належить - візьміть довіреність. Якщо не встигли переоформити рахунок - документ на володіння приміщенням. При собі потрібно мати довідку ВПО або підтвердження про перетин кордону від прикордонної служби. Коли є якісь інші документи, бажано також надати їх. Після цього наші співробітники зроблять перерахунок за надані послуги, починаючи з числа, коли абонент повернувся на місце проживання", - зазначив Сергій Рязанцев.

За його словами, на підприємстві є бомбосховища, куди можна спуститися під час повітряної тривоги.

У "Харківводоканалі" нагадали, що раніше було ухвалене рішення щодо застосування з 24 лютого по 30 травня 2022 року пільг для споживачів, і всі нарахування за цей період не підлягають сплаті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися