У Харкові збирають побутові речі, скалічені війною

Предмети, які мають пошкодження через війну, стануть реквізитом.

Харківський Державний Академічний театр ляльок імені В. Афанасьєва звернувся до всіх харків’ян з проханням про допомогу. Театр збирає побутові предмети, що отримали пошкодження внаслідок бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на сторінку театру у Фейсбук.

Такі предмети у театрі шукають для нової вистави про війну.

"Любі глядачі! Незвично і болісно писати таке прохання, та все ж наважимося звернутися по допомогу.

Для нової вистави ми шукаємо звичайні побутові предмети, які були скалічені війною. Такі об'єкти, що мають пошкодження й рани в наслідок бойових дій, несуть страшну пам'ять про події, які ми переживаємо. Ми хочемо використати їх у роботі, щоб зафіксувати наш спільний страшний досвід, та можливо трохи інакше на нього подивитися", – зазначили у театрі.

Щоб долучитися до творення цього художнього проєкту, можна приносити артефакти війни на прохідну театру (пл. Конституції, 24). З питаннями можна звертатися за телефоном 0972556280.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків замітає снігом – на дорогах ожеледиця (ФОТО)

113 одиниць спецтехніки прибирають сніг сьогодні, 8 грудня, на вулицях Харкова.

Дорожники та комунальники забезпечують проїзд на вулицях Харкова під час негоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Як повідомили у КП "Шляхрембуд", у прибиранні снігу з проїжджої частини та тротуарів магістралей задіяно 129 працівників підприємства.

За інформацією Департаменту житлово-комунального господарства, прибудинкові території житлових будинків упорядковують 1800 робітників КП "Харківблагоустрій". В очищенні дворів та внутрішньоквартальних доріг від снігу задіяно 49 одиниць автотракторної техніки, 45 повітродувних засобів та 42 засоби малої механізації.

Крім того, 303 працівника СКП "Харківзеленбуд" прибирають пішохідні зони, парки, сквери та алеї. Для цього залучено 26 одиниць автотракторної техніки та 35 засобів малої механізації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися