Чи загрожує Куп'янську наступ військ РФ: Олег Синєгубов

У Харківській області триває добровільна евакуація жителів населених пунктів, які обстрілює ворог

Сьогодні одним із гарячих напрямків залишається Куп’янськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.  

За його словами, лінія фронту після успішного контрнаступу ЗСУ змістилася. Тому у Харківській області не зупиняється будівництво фортифікаційних споруд, а лінії оборони посилюються.

“Адже прекрасно розуміємо, що своїх планів росіяни щодо Харківщини не змінили. Повірте, наші ЗСУ тримають позиції, триває контрбатарейна боротьба. Ні про який наступ росіян на Куп’янськ мова йти не може”, - наголосив очільник області.

Він зауважив, що у захисників України достатньо сил та засобів на цьому та на інших напрямках, щоб відбивати атаки ворога.  

При цьому він зауважив, що від російської агресії страждають мирні жителі та цивільна інфраструктура. Росія, я і раніше, “воює” шляхом терору. 

Олег Синєгубов нагадав, що у Харківській області продовжується добровільна евакуація жителів з цього напрямку. Волонтери спільно із місцевою владою евакуювали 260 людей, з них 43 дитини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харківської області видають будматеріали для ремонту пошкоджених будинків. Першочергово забезпечують будівельними матеріалами жителів деокупованих населених пунктів, які найбільш постраждали від російської агресії. Будматеріали видають жителям Чугуївського, Куп’янського, Харківського та Ізюмського районів Харківської області. Рішення про видачу допомоги ухвалює відповідна комісія.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися