Мер Харкова розповів, як довго у місті будуть працювати пункти гарячого харчування

За тиждень грудня гарячі обіди отримали більше 139 тисяч людей.

Гарячі обіди у Харкові будуть роздавати до кінця зими. Про це повідомив 8 грудня Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Ми бачимо, що з кожним днем дедалі більше харків'ян користуються нашою пропозицією. Це говорить про те, що рішення роздавати гарячу їжу було абсолютно правильним. Я вдячний працівникам шкіл, які задіяні у роздачі гарячих обідів, і особливо хочу відзначити кухарів комунального підприємства "Комбінат дитячого харчування" за смачну їжу, яку вони готують для містян", - наголосив Ігор Терехов.

Лише за перший тиждень грудня близько 139 тис. осіб скористалися пунктами гарячого харчування у Харкові.

Нагадаємо, що з 1 грудня у харківських школах відкрилися пункти видачі гарячого харчування. З собою треба приносити посуд. Адреси пунктів можна подивитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У двох районах Харкова ріжуть колеса – поліція шукає хуліганів (ФОТО)

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у Харкові.

Колеса порізали щонайменше на 17 автівках.

Вранці 8 грудня до правоохоронців надійшли заяви від мешканців Київського та Салтівського районів про пошкодження коліс автомобілей, що були припарковані біля багатоповерхівок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу поліції Харківської області.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи ХРУП № 1 та ХРУП № 2. Під час огляду працівниками поліції виявлено 17 автівок, у яких порізані колеса.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років.

Наразі поліцейські вживають заходів для встановлення усіх обставин події та осіб, причетних до вчинення хуліганських дій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися