Поліція показала наслідки обстрілів Харківської області (ФОТО)

Внаслідок обстрілу агрофірми постраждала одна цивільна особа

Російські військові продовжують обстрілювати цивільні об’єкти у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Протягом минулої доби ворожі війська обстріляли з мінометів та ствольної артилерії 12 населених пунктів регіону. Під ворожим ударом опинилися прикордонні райони та Куп’янський район. Внаслідок обстрілу агрофірми постраждала одна цивільна особа.

Також обстрілами було пошкоджено: 

  • приміщення фермерського господарства,

  • вантажні автомобілі та сільгосптехніка,

  • приватні будинки громадян,

  • господарчі споруди,

  • гараж та транспортні засоби.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 ККУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за минулу добу, 10-11 грудня, окупанти обстріляли населені пункти у Куп'янському, Чугуївському, Ізюмському, Харківському районах області. У результаті обстрілу села Підлиман, що в Ізюмському районі, 60-річний чоловік отримав травми. Постраждалого госпіталізували до медичної установи. Він у важкому стані.  В області проводиться гуманітарне розмінування, протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 312 вибухонебезпечних предметів. “Збройні Сили України на своїх позиціях, цілодобово захищають Харківщину від окупантів. Віримо в ЗСУ!”, - зазначив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

За словами керівника Харківської ОВА, одним із гарячих напрямків залишається Куп’янськ. Лінія фронту після успішного контрнаступу ЗСУ змістилася. Тому у Харківській області не зупиняється будівництво фортифікаційних споруд, а лінії оборони посилюються.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися