У Харківській області не вщухають вибухи: подробиці

У результаті ворожих ударів горіли дачні будинки

Минулої доби, 11-12 грудня, ворожі війська обстріляли 12 населених пунктів Харківської області, які розташовані неподалік лінії зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Під мінометний та артилерійський обстріли потрапили населені пункти Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Гатище, Волохівка, Охрімівка, Дворічна та Кам’янка. 

Найчастіше під обстріли потрапляє Куп’янський напрямок. Там ворог обстріляв Кислівку, Котлярівку, Табаївку і Берестове. За попередньою інформацією, жертв немає. 

У Харківському районі в с. Глибоке внаслідок ворожих атак окупантів горіли два дачні будинки. Обійшлося без постраждалих.

В Обласному центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що у місті Балаклія 58 річна жінка отримала поранення. Потерпіла наступила на вибухонебезпечний предмет. Госпіталізована в середньому стані. 

У області триває гуманітарне розмінування територій. За добу фахівці знищили 47 вибухонебезпечних предметів.

“Наші військові продовжують тримати позиції та вести запеклі бої з окупантами. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у селі Слобожанське Харківського району поліція ексгумувала тіло жінки, яка загинула від обстрілів. Жінка загинула 5 вересня під час обстрілу населеного пункту - її поховали на подвір’ї біля будинку. За попередньою інформацією, 57-річна жінка отримала травми, несумісні з життям. Тіло направили на судово-медичну експертизу.




Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися